Image Alt

Étterem és Kávézó

sokszínű és kellemes

Étterem és Kávézó

Vendéglátó egységünk két légkondicionált éttermi teremből és egy üvegfalú kávézóból áll.

Tavasztól őszig árnyékot adó gesztenyefák alatt kiülős terasszal, hangulatos kerthelyiséggel várjuk vendégeinket, kicsiket és nagyokat egyaránt. Tökéletes helyszín napszaktól függetlenül, ahol mindig kellemes ücsörögni egy frissítő ital vagy valami nassolnivaló társaságában élvezve az igazi nyári hangulatot. Délelőtti kávézás, délutáni fröccsözés, egy hűsítő fagyi, egy hideg korsó sör, egy üdítő szörp, egy jó pohár bor megállításra késztet.

 

Éttermünket ajánljuk kisebb létszámú céges rendezvények, csapatépítő tréningek, találkozók, név és szülinapok, valamint családi és baráti összejövetelek lebonyolítására.

Ételeinket házias ízvilággal kínáljuk, természetes alapanyagokat előnybe részesítve igyekszünk kerülni a mesterséges anyagokat, ízfokozókat.

 

Vendégeink kéréseinek igyekszünk eleget tenni, ehhez azonban előzetes egyeztetés szükséges (pl. gluténmentes termékek, laktóz termékek, vegetáriánus jelleg), hogy be tudjuk szerezni azokat az összetevőket, amelyekre szükségük van és ami a standard kínálatunkban esetleg nem szerepel.

You don't have permission to register