KÖZVETLEN SZÁLLÁSFOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!

Miért érdemes szállodánk oldalán foglalni?

Legjobb ár garantált
Teljes kínálatból választhat
Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon
Foglalás & Árkalkuláció
MEGÉRI NÁLUNK SZÁLLÁST FOGLALNI!
Foglalás

LEGALACSONYABB ÁR GARANTÁLT

TELJES KÍNÁLATBÓL VÁLASZTHAT

Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon

Programok

Heti programok


Aktuális városi programok a helyi Tourinform iroda ajánlásával

Részletek

Miskolctapolca


Miskolctapolca a víz és természet ajándéka, hagyományokkal rendelkező észak-magyarországi üdülőhely, mely minden évszakban és minden korosztály számára felejthetetlen élményt kínál. Az üdülőhely hangulatát a feltörő források, a természet alkotta Barlangfürdő, a Bükki Nemzeti Park és Miskolc város közelsége határozza meg.

Részletek

Miskolc


4 városrész, Belváros, Miskolctapolca, Diósgyőr, Lillafüred eltérő és izgalmas turisztikai kínálata jellemzi. Sokszínű város, mely mindenki számára kínál, valami érdekeset, legyen az kulturális élmény, kulináris élvezet, fesztivál, sportesemény vagy kényeztető pihenés. Észak-Magyarország fővárosát, annak történelmi múlttal és kulturális örökségekben gazdag belvárosát a Bükki Nemzeti Park ölelésében, két páratlan természeti adottságú és különböző jellegű üdülőhely, Miskolctapolca és Lillafüred fogja közre. 

Részletek

Kirándulások


Hazánk legerdősebb megyéje, ahol a hegyek-völgyek között a történelem és a hagyomány találkozik. A képeskönyvbe illő festői szépségű erdei táj mágnesként vonz. Számtalan műemlék segít felidézni a régi  időket és a különböző témájú rendezvények különös hangulatot teremtenek.

Részletek